Schweizisk politi finkæmmer sø for at finde Olivia

Det fortæller Zuger Politis talsmand, Marcel Schlatter, til bt.dk.

»Vi har været derude i dag i tre timer, men det gav intet resultat,« siger han.

Dermed har politiet udvidet efterforskningen til forældrenes hjemby. Den store sø, hvor politiet søger, er placeret under ti minutters gang fra Olivias forældres hjem.

»Hendes forældre bor der, så vi besluttede os for at tjekke den for en sikkerheds skyld. Det kunne jo være, at hun var i området på grund af familien. Men hun er ikke blevet set der, og det har intet direkte med forældrene at gøre,« oplyser han til bt.dk og tilføjer:

»Vi kan ikke udelukke noget. Vi gør alt for at finde hende.«

Politiet i Zug har siden Olivia Østergaards forsvinden haft et specielt efterforskningshold på sagen.

»Det team har vi nu udbygget med flere mand,« siger politiets talsmand og oplyser til bt.dk, at der er knap ti mand på efterforskningen fra forskellige afdelinger.

Man har også tjekket passagerlister i schweiziske lufthavne, selvom politiet tidligere har oplyst, at Olivia har efterladt sit pas derhjemme.

»Via Schengen-aftalen er der stadig lande, du kan flyve til uden pas. Men hun var ikke at finde på nogen passagerlister,« siger Marcel Schlatter.

Ingen har set Olivia Østergaard, siden hun forlod sin lejlighed tidligt tirsdag morgen, angiveligt for at tage til Zug banegård og videre med tog til universitetet i Zürich. Det er stadig uvist, om hun faktisk nåede banegården.

 

Dagens Gossip