Se billeder fra Cannes Film Festival her

20/05/2013 14:52

Elo Christoffersen

Nyheder
Filmfestivalen i Cannes er i fuld gang. Det er verdens mest prestigefyldte filmfestival, og blev afholdt siden 1946 i feriebyen Cannes, i Sydfrankrig. Siden da er festivalen blevet holdt hvert år i maj, med undtagelse af enkelte år. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook Cannes-filmfestivalens mest prestigefyldte pris er Den Gyldne Palme, der gives til den bedste film. Den næstfineste pris på festivalen er juryens "Grand Prix". Derudover uddeles blandt andet priser til bedste instruktør, bedste mandlige og kvindelige skuespiller samt Juryens Specialpris og prisen "Caméra d'Or", der gives til bedste debutfilm. Du kan se billeder fra Cannes Film Festival nedenunder......

Mest læste i dag

Filmfestivalen i Cannes er i fuld gang. Det er verdens mest prestigefyldte filmfestival, og blev afholdt siden 1946 i feriebyen Cannes, i Sydfrankrig. Siden da er festivalen blevet holdt hvert år i maj, med undtagelse af enkelte år.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Cannes-filmfestivalens mest prestigefyldte pris er Den Gyldne Palme, der gives til den bedste film. Den næstfineste pris på festivalen er juryens "Grand Prix". Derudover uddeles blandt andet priser til bedste instruktør, bedste mandlige og kvindelige skuespiller samt Juryens Specialpris og prisen "Caméra d'Or", der gives til bedste debutfilm.

Du kan se billeder fra Cannes Film Festival nedenunder......