Se billeder fra natten: Tom Kristensen fører Le Mans

Natten er lang på Le Mans, rigtig lang. Men Tom Kristensen og hans team i Audi #2 er heldigvis kommet godt igennem de mørke, opslidende timer.

Med seks timer tilbage af 24-timers løbet ligger danskens bil i front med to omgange ned til nærmeste forfølger Toyota #8.

Der hænger dog stadig en tung sky over årets Le Mans efter den tragiske ulykke lørdag eftermiddag, hvor den danske kører Allan Simonsen blev dræbt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Kun ni minutter inde i løbet mistede han kontrollen over sin Aston Martin #95 og ramte barrieren med voldsom kraft. De første meldinger lød, at den 34-årige dansker var ved bevidsthed efter ulykken, men få timer senere gav løbets arrangører den forfærdelige meddelelse, at Allan Simonsen var død.

LÆS OGSÅ: Verden begræder dansk Le Mans-dødsfald

Trods dødsfaldet fortsatte årets Le Mans, og det gjorde de øvrige Aston Martin-teams også som en hyldest til den talentfulde danske kører.

Nu er tre fjerdedele kørt, og Tom Kristensens Audi #2 fører løbet.

På grund af et uheld søndag morgen har kørerne i en times tid måttet trækkes med gule flag og safety-bilen, men nu er løbet frigivet igen. Allan McNish sidder i Audi #2.

SE BILLEDERNE FRA DEN LANGE NAT PÅ LE MANS

 

Dagens Gossip