Se billederme: Mænd med damecykel efterlyses for røveriforsøg

Røveriet fandt sted kort efter lukketid, hvor de to ansatte blev truet med en stor kniv af gerningsmændene, da de forlod butikken. De ansatte råbte op, og gerningsmændene forsvandt i sydlig retning på en damecykel af mærket Ole Ritter med stelnummer WMR021P.

Lørdag morgen fandt et vidne cyklen, som var blevet efterladt i et buskads i villakvarteret Vilhelmsro i Fredensborg. Her lå også noget af de formodede gerningsmænds tøj.

Ifølge politiet beskrives den ene mand som værende almindelig af bygning, 170-180 centimeter høj og med kort, brunt hår med høje tindinger. Han var iført sort T-shirt, sorte shorts og havde hvide sokker og hvide sko med blå hæl på. Desuden bar han et sølvarmbåndsur på venstre håndled. Den anden mand beskrives som spinkel til almindelig af bygning, 170-180 centimeter høj og med kort, lyst hår. Han havde sorte solbriller på og var iført en polo T-shirt med horisontale sorte og hvide striber. Han bar en lille taske og havde grå bukser med sidelommer og sorte Nike-sko med hvide såler på.

Se billederne nedenunder......

BNB

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip