Se billederne: 167 tog dukkert i iskoldt vand til Skagen Vinterbader Festival

Lufttemperaturen var minus 9 grader og vandtemperaturen minus 1 med let is på overfladen, men til gengæld var de frostklare morgener smukke og lyse i Skagen. Vinterbaderne var kommet til Skagen og et hold fra Guldborgssund ankom endda et par dage før og tog forskud på vinterbaderløjerne. Alderspræsidenten på små 81 år var den første i vandet, hun kunne simpelthen ikke vente.

Fredag morgen klokken 8.30 stod hele holdet klar ved Grenen Camping klar til det kolde gys i Kattegat. Hele 167 personer gik i samlet flok ned til vandet med bannere og lyden af saxofon. Forventningens glæde var i top og så gik det ellers løs ud i bølgen blå – både med og uden tøj på. Stemningen var euforisk og blev ikke mindre god, da alle havde fået en skål suppe at varme sig på.

Udover vinterbadningen som var fælles både fredag, lørdag og søndag morgen, var der også planlagt guidede ture, besøg hos Vinspecialisten og Gallerie Rasmus og en festaften med Frode Muldkjær som foredragsholder og vært.

Og de glade vinterbadere havde nogle skønne dage i Skagen og var enige om, at det nok ikke var sidste gang de deltager i Skagen Vinterbader Festival.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip