Se billederne: AGF vandt over Sønderjyske

Sønderjyske trak to mænd ud for at sparke standardsituationen, men det var AGF åbenbart ikke opmærksom på, så da kun Casper Sloth kom ud til hjørneflaget, kunne Henrik Hansen stille og roligt sparke bolden i hovedet på en fremadstormende Hallgrimur Jonasson. 0-1.

Kun fire minutter senere var det så Sønderjyskes tur til at fejle. Personen bag var målmand Marin Skender, da han upresset gik fejl af bolden og lod Hjalte Nørregaards bold fra hjørnespark lov til at gå i en bue direkte ind i målet. 

Her stoppede de personlige fejl så, men AGF var ikke færdige med at score.  

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

I begyndelsen af anden halvleg stak Stephan Petersen af på det rigtige tidspunkt og snød forsvaret, og det havde Søren Larsen set, da angriberen også løb foran Sønderjyskes backkæde, kom først på sin holdkammerats sikre pasning ind i feltet og med venstrepoten satte 2-1-scoringen ind.

Pludselig kunne den ofte udskældte Søren Larsen det hele, og kort efter afgjorde han kampen med en endnu scoring, som blev sat ind med det kølige højreben.

Den tidligere Schalke-angriber modtog bolden uden for Sønderjyskes felt og satte flot bolden i mål med et velplaceret skud. 

Flere scoringer blev det ikke til, og AGF rykker med sejren op på Superligaens andenplads med 10 point efter seks kampe inden rundens resterende kampe. Sønderjyske bliver på fem point og er en del af bundstriden.  

Næste kamp for AGF er ude mod OB, mens Sønderjyske skal en tur til Randers.

 

Dagens Gossip