Se billederne: Annette Vilhelmsen besøgte Sønderborg

22/10/2013 07:11

Elo Christoffersen

Nyheder
Mandag besøgte SF-formand Annette Wilhelmsen produktionshøjskolen i Sønderborg, hvor hun fik et kig på en supermoderne, bæredygtig skole. Men selvom skolen er fascinerende, så var hendes opgave at bakke op omkring SF i Sønderborg. Dagens.dk spurgte Annette Wilhelmsen, hvordan det ser ud med det kommende valg: - Det ser godt ud, synes jeg. Vi har gode SF'ere rundt omkring og dét at jeg kommer rundt, giver en smule stjernestøv, som trækker presse, siger hun. Bliv ven med Dagens Sønderjylland på Facebook - Altid gratis nyheder Selvom hun er midtpunkt under besøget, så får hun sat streg under, at lokal politik skal laves af lokalpolitikere. - Og jeg er glad for, vores formand er her. Det giver presse og måske kigger nogle på vores politik og sætter kryds ved os, siger byrådsmedlem Jørgen Jørgensen. Se billederne nedenunder...

Mest læste i dag

Mandag besøgte SF-formand Annette Wilhelmsen produktionshøjskolen i Sønderborg, hvor hun fik et kig på en supermoderne, bæredygtig skole. Men selvom skolen er fascinerende, så var hendes opgave at bakke op omkring SF i Sønderborg.

Dagens.dk spurgte Annette Wilhelmsen, hvordan det ser ud med det kommende valg:

- Det ser godt ud, synes jeg. Vi har gode SF'ere rundt omkring og dét at jeg kommer rundt, giver en smule stjernestøv, som trækker presse, siger hun.

Bliv ven med Dagens Sønderjylland på Facebook - Altid gratis nyheder

Selvom hun er midtpunkt under besøget, så får hun sat streg under, at lokal politik skal laves af lokalpolitikere.

- Og jeg er glad for, vores formand er her. Det giver presse og måske kigger nogle på vores politik og sætter kryds ved os, siger byrådsmedlem Jørgen Jørgensen.

Se billederne nedenunder...