Se billederne: Aprilsnar gav kø foran genbrugspladsen

Skrevet af Elo Christoffersen

01/04/2013
En aprilsnar i Kolding gav i den grad gevinst, da blandt andet Kolding Netavis og nogle lokale grupper på Facebook gjorde reklame for, at borgerne nu skulle til at sortere affald i farver. Forsøgsordningen blev skudt i gang i dag klokken 9 på genbrugspladsen på Bronzevej, hvor borgmester Jørn Pedersen var mødt frem som én af de første, til at aflevere affald og sortere det i farver. Til trods for at nyheden - og aprilsnaren - først blev publiceret i løbet af de tidlige morgentimer, ja så gav det kø foran genbrugspladsen, da klokken blev 9. Spøgen blev taget med et smil af de fremmødte og børnene synes det var så sjovt, at de helst ville være blevet på genbrugspladsen. God 1. april........ Du kan se alle billederne fra i formiddags nedenunder.

Mest læste i dag

En aprilsnar i Kolding gav i den grad gevinst, da blandt andet Kolding Netavis og nogle lokale grupper på Facebook gjorde reklame for, at borgerne nu skulle til at sortere affald i farver.

Forsøgsordningen blev skudt i gang i dag klokken 9 på genbrugspladsen på Bronzevej, hvor borgmester Jørn Pedersen var mødt frem som én af de første, til at aflevere affald og sortere det i farver.

Til trods for at nyheden - og aprilsnaren - først blev publiceret i løbet af de tidlige morgentimer, ja så gav det kø foran genbrugspladsen, da klokken blev 9.

Spøgen blev taget med et smil af de fremmødte og børnene synes det var så sjovt, at de helst ville være blevet på genbrugspladsen.

God 1. april........

Du kan se alle billederne fra i formiddags nedenunder.