Se billederne: Captain Fantastic sikrede vigtig sejr til Liverpool

Aston Villa kom ellers bedst i gang, da Benteke bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 31 minutters spil i en situation, hvor Liverpools forsvar så meget passivt ud. Føringen holdt til pausen, men i anden halvleg skruede Liverpool op for tempoet. Det gav hurtigt bonus, da Henderson udlignede til 1-1 efter et kontraangreb, hvor Coutinho spillede ham fri.

Efter en times spil fik Steven Gerrard så muligheden for at bringe udeholdet i front, da der blev begået straffespark mod Luis Suarez. Og Liverpools Captain Fantastic svigtede ikke fra straffesparkspletten, da han skød hårdt og fladt til højre for Brad Guzan i Aston Villa-målet. Guzan gik ellers til den rigtige side, men amerikaneren kunne ikke nå helt ud til bolden.

Steven Gerrard blev på mange måder dagens store helt for Liverpool, da anføreren kort efter sin scoring reddede et Aston Villa-hovedstød på selve målstregen. I de døende sekunder af kampen lykkedes det faktisk igen Benteke at få bolden ind bag Pepe Reina i Liverpools mål, men dommeren annullerede korrekt scoringen for offside.

Med sejren holder Liverpool liv i drømmen om at kvalificere sig til Europa League, mens Aston Villa missede muligheden for at rykke over nedrykningsstregen.

 

 

 

 

Dagens Gossip