Se billederne: Den danske velfærd blev begravet

Skrevet af Elo Christoffersen

08/02/2014
Velfærden blev i dag begravet i Randers. Der var omkring 150 personer, der deltog i et ligtog i gaderne i Randers. Det var Aktivitetsgruppen Velfærd i Randers, der bar en flagsmykket kiste gennem gaderne, skriver eb.dk. Den danske velfærd blev bisat, som sluttede foran byens gamle rådhus. Her sang sørgeoptoget Kim Larsens 'Om lidt bli´r her stille'. Det var specielt indførelsen af den gensidige forsørgerpligt, som fratager mange bistandsklienter deres indkomst, som fik deltagerne til at protestere. Samtidig sørger de over, at det sociale sikkerhedsnet, som Danmark ellers er kendt for, lige så stille er ved at smuldre, skriver eb.dk.

Mest læste i dag

Velfærden blev i dag begravet i Randers. Der var omkring 150 personer, der deltog i et ligtog i gaderne i Randers. Det var Aktivitetsgruppen Velfærd i Randers, der bar en flagsmykket kiste gennem gaderne, skriver eb.dk.

Den danske velfærd blev bisat, som sluttede foran byens gamle rådhus. Her sang sørgeoptoget Kim Larsens 'Om lidt bli´r her stille'.

Det var specielt indførelsen af den gensidige forsørgerpligt, som fratager mange bistandsklienter deres indkomst, som fik deltagerne til at protestere. Samtidig sørger de over, at det sociale sikkerhedsnet, som Danmark ellers er kendt for, lige så stille er ved at smuldre, skriver eb.dk.