Se billederne: Der bliver lagt blomster efter tre børn blev dræbt i trafikulykke

Her dagen efter trafikulykken, hvor tre børn mistede livet i en trafikulykke, er der lagt blomster ved ulykkesstedet i krydset Lendumvej/Bredmosevej ved Sindal.

Ulykken skete i krydset mellem Lendumvej og Bredmosevej, hvor moren kørte ind foran en modkørende bil, da hun ville svinge til venstre ad Bredmosevej.

- Hun er kørt lige ud foran den anden bil, hvis fører ikke har kunnet nå at reagere. Det bekræftes også af, at vi ikke har fundet bremsespor derude, siger Torben Rimmen fra lokalpolitiet i Hjørring til Ritzau.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Og sammenstødet mellem de to biler var meget voldsom.

- Da jeg kom derud, troede jeg, at brandvæsnet havde skåret bilen op, men den var blevet revet over i ulykken, siger Torben Rimmen.

De tre børn - en treårig dreng, en niårig pige og deres storebror på 11 år - blev erklæret døde på ulykkesstedet.

Moren selv er fysisk uskadt efter sammenstødet, og det gælder også hendes fjerde barn, der sad i bilen. Der er tale om et spædbarn, en dreng på blot fem måneder, oplyser politiet.

Føreren af den modkørende bil, en mand på 39 år, blev ligesom moren og spædbarnet bragt til sygehuset i Hjørring. Han er ifølge politiets oplysninger også sluppet fra ulykken med kvæstelser, der ikke er livstruende.

 

Dagens Gossip