Se billederne: Diamantklædt Rihanna ryster røv til karneval

Man skal ikke langt tilbage i arkivet for at finde den seneste historie, hvor den Barbados-baserede popstjerne, Rihanna, sidst har optrådt mere eller mindre afklædt. Men, hvor paraply-sangerindes overdrevede trang til at optræde i minimalistiske outfits eller helt nøgen i mærkelige sammenhænge ofte kan vække undren, så giver det rent faktisk god mening denne gang.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Rihanna poserer topløs - igen

For Rihanna har nemlig taget en pause fra sin Diamonds World Tour for at deltage i et større karneval på Barbados, der afholdes hele denne uge. Her har de andre karnevalister kunne nyde synet af den 25-årige stjerne, som syntes at være i sit helt rette element.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Rihanna har dog ikke helt sluppet diamant-universerset fra sin verdensomspændende turné. Således rystede hun mandag røv i et pikant juvel-beklædt sambakostume, som ikke overlod forfærdeligt meget til fantasien. Og med store, hvide fjer, tatoveringer og kun en lille trusse til at skjule det allermest nødvendige, høstede hun masser af opmærksomhed.

Mandagsfesten blev foreviget på en række billeder. Og mandag aften smed Rihanna selv en pæn håndfuld af dem på Instagram.

Sangerinden genoptager sin Diamonds World Tour den 13. september, når hun indtager Cotai Arena på Macau i Kina.

SE RIHANNAS BILLEDER HER:

 

Dagens Gossip