Se billederne: Fabregas strålede i Barca-show

Cesc Fabregas havde overtaget Messis plads i startopstillingen, da det suveræne tophold tog imod nedrykningskandidaterne Mallorca hjemme på Camp Nou. Og Fabregas viste sig som en fuldgod erstatning. Den spanske landsholdsspiller leverede - i ren Messi-stil fristes man til at sige - et hattrick i kampen, da han stod for Barcelonas mål til 1-0, 3-0 og 5-0.

Alexis Sanchez sørgede for kampens to øvrige scoringer, så Barcelonas sejr endte med at blive på 5-0.

Det reservespækkede mandskab, som bar tydeligt præg af, at flere profiler skulle spares før onsdagens returopgør mod Paris Saint-Germain, kunne sagtens have vundet større, men efter Sanches mål til 5-0 i det 46. minut var effektiviteten - og motivationen - ikke længere den samme hos Barcelona. Og det skal Mallorca være glade for, for ellers kunne det have endt med et af den slags store nederlag, der ville finde plads i historiebøgerne.

Franskmanden Eric Abidal gjorde et længeventet comeback i kampen, og fik aftenens største bifald, da han blev skiftet ind efter 71 minutters spil. Abidal har været væk fra fodboldbanen i mere end et år på grund af en kræftsygdom.

Se alle billederne nedenunder.....

 

 

Dagens Gossip