Se billederne: Føtex snart klar til at åbne Kolding Syd

20/10/2013 07:48

Elo Christoffersen

Nyheder
Føtex er i fuld gang med at gøre varehus nummer 88 klar til åbning den 31. oktober. Det er Føtex Kolding Syd, der ligger på hjørnet af Vonsildvej og Sdr. Ringvej. 110 medarbejdere er blevet ansat, når det nye store Føtex varehus åbner. Og der var rift om de mange jobs. 4.500 personer havde søgt en af de 110 stillinger. Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder Inden Føtex Kolding Syd er klar til åbning, skal de sidste ting dog gøres færdigt indvendigt. Men torsdag den 31. oktober slår man dørene op til det nye varehus. Kolding har i forvejen en Føtex, der ligger i Helligjorsgade i gågaden. Se billederne af Føtex Kolding Syd nedenunder...

Mest læste i dag

Føtex er i fuld gang med at gøre varehus nummer 88 klar til åbning den 31. oktober. Det er Føtex Kolding Syd, der ligger på hjørnet af Vonsildvej og Sdr. Ringvej.

110 medarbejdere er blevet ansat, når det nye store Føtex varehus åbner. Og der var rift om de mange jobs. 4.500 personer havde søgt en af de 110 stillinger.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Inden Føtex Kolding Syd er klar til åbning, skal de sidste ting dog gøres færdigt indvendigt. Men torsdag den 31. oktober slår man dørene op til det nye varehus.

Kolding har i forvejen en Føtex, der ligger i Helligjorsgade i gågaden.

Se billederne af Føtex Kolding Syd nedenunder...