Se billederne: Gram Slot åbnede ny gårdbutik og café

Sønderjylland fik i dag sit helt eget kulinariske udstillingsvindue. Gram Slot indviede nemlig en ny gårdbutik og café.

Der var to åbningstaler i dagens anledning.

Den første af de to talere, formand for Region Syddanmark, Carl Holst, glædede sig ved indvielsen af Gram Slots nye butik og café over, at det er lykkedes at samle så mange leverandører under ét tag.

Carl Holst hæftede sig ved to ting; Som regionsformand ved at den nye café og butik medvirker til at skabe oplevelser og udvikling; og som lokal borger over de mange aktiviteter på Gram Slot, som han lægger mærke til hver dag, når han kører forbi Gram.

Karl Gunnar Gregersen, der er formand for kulturudvalget i Haderslev Kommune, var den anden taler, og han fremhævede den store udvikling der er sket med bygningerne på Gram Slot. Han mindes en rundvisning for seks år siden, hvor loftet var faldefærdigt i hestestalden, og var imponeret over den store forvandling, der er sket.

Fem til at klippe snoren

Der var hele fem sakse i sving, da den røde snor blev klippet efter de to åbningstaler; Selvfølgelig havde de to talere, Karl Gunnar Gregersen og Carls Holst, en saks hver, ligesom Sanne og Svend Brodersen stod klar.

Endelig kom parrets søn, Lasse, ilende til og bevæbnet med en ekstra saks, bidrog han også til, at Gram Slots nye café og butik blev behørigt indviet. Det blev ekstra festligt, da de første fremmødte blev budt på mousserende vin i høje glas.

Kæmpe udvalg i mel og andre bageartikler

I butikken på Gram Slot er der både en afdeling for kunsthåndværk og en afdeling for fødevarer.

Blandt fødevarerne finder man blandt andet et meget stort udvalg i specielle mel-typer, korn og flager og andet tilbehør:

- Det er virkelig spændende at gå på opdagelse i butikken, fortæller Svend Brodersen og fortsætter:

- Vi tilbyder for eksempel et meget bredt udvalg af mel og andre bageartikler. Sortimentet tager udgangspunkt i Gram Slots egne mel-produkter suppleret med et stort udvalg fra blandt andet Aurion, der også producerer økologiske varer.

 

Dagens Gossip