Se billederne: Køb Lars Christiansens luksusvilla i Kolding for 4,3 millioner kroner

Tidligere landsholdsspiller, 40-årige Lars Christiansen, har valgt at sælge sin luksusvilla på Fjordvej i Strandhuse i Kolding, skriver boliga.dk.

Huset blev sat til salg i sidste uge og kan erhverves for 4.365.000 kroner. Det er 440.000 kroner mere end hvad han selv gav for boligen i 2010.

Huset ligger på Fjordvej, der – målt på den offentlige vurdering – har de næsthøjeste kvadratmeterpriser på villaer i hele Region Syddanmark, og den pensionerede håndboldspillers bolig er da heller ingen undtagelse.

Huset kan mønstre en kvadratmeterpris på over 39.000 kroner, men så er der også udsigt over Kolding Fjord fra anden række, fem værelser, en lille kælder og terrasse foran huset med vue til vandet.

Læs flere artikler om boliger her

Lars Christiansen har i øvrigt udsmykket villaen med flere store billeder af sig selv, men de hører formentlig ikke med i prisen for huset.

Christiansen må håbe på, at han har bedre held på boligmarkedet end Christina Roslyng, der i over to år forsøgte at sælge sin ejerlejlighed på Rosenstræde i Viborg.

Se alle billederne af luksusvillaen nedenunder.....

 

Dagens Gossip