Se billederne: Neymar strålede igen i brasiliansk sejr

I åbningskampen mod Japan tog det den kommende FC Barcelona-spiller tre minutter at bringe brasilianerne på sejrskurs, og onsdag aften gentog han kunststykket i Brasiliens 2-0-sejr mod Mexico.

Der var blot spillet ni minutter af opgøret, da Neymar smukt helflugtede en ripost fra et indlæg serveret af Dani Alves i netmaskerne bag Mexicos keeper Corona.

Det var også på en genialitet af Neymar, at Brasilien i dommerens tillægstid kunne cementere sejren. Dribleren tryllede på venstrekanten, snød to-tre mand og lagde bolden fladt ind i feltet til en umarkeret Jo, der sendte bolden i mål til 2-0.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mexicanerne var inden da kommet bedre med i kampen efter en første halvleg domineret af Brasilien. Andres Guardado testede i det 82. minut Julio César med et afrettet skud, der dog strøg over mål. Ti minutter senere slog indskiftede Jo, som europæere kender bedst fra et mislykket ophold i Manchester City, sejren fast.

Med sejren er Brasilien sikker på at gå videre fra gruppe A i Confederations Cup og er det første land til at booke plads i semifinalen. Luiz Felipe Scolaris mandskab møder på lørdag Italien i en kamp, der kan afgøre, hvem der bliver gruppevinder.

 

Dagens Gossip