Se billederne: Prins Henrik åbnede officielt Innovationsfabrikken i Kolding

I dag blev IBC Innovationsfabrikken på Birkemosevej i Kolding officielt åbnet. Det var Prins Henrik, der stod for den officielle åbning. Desuden var der taler og musik ved Det Danske Musicalakademi.

Innovationsfabrikken åbnede 1. oktober med 300 kursister og gæster og skal danne rammen om videndeling, undervisning, innovation, seminarer, konferencer og socialt liv for IBC Kurser. IBC vil skabe et kraftcenter for en dansk innovationsbevægelse – et omdrejningspunkt for innovationsdebatten og en træningsbane for fremtidens innovative medarbejdere.

Der er 60 undervisningslokaler i to dæk langs facaderne og hele midterfeltet bliver indrettet som et åbent, nærmest svævende "supermøbel" i to etager. 18 store produktionstanke er udsmykket af den franske kunstner Jean Dewasne er centralt placeret i fabrikken. Jean Dewasne er kendt for sin konkrete kunst og stærke farver og er repræsenteret på museer verden over.

Ved den officielle indvielse var det Prins Henrik, der afslørede et maleri af netop Jean Dewasne.

Innovationsfabrikken rummer 15.000 kvadratmeter på den grund, som i 30 år rummede træbeskyttelsesfabrikken Gori.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip