Se billederne: Reklamestunt med utro ægtemand går i selvsving

27/03/2013 11:13

Ann Katrine Warren

Nyheder
Forleden beskrev vi, hvordan en kvinde i byen Greensboro i North Carolina havde hængt sin utro mand ud på et kæmpe reklameskilt langs en trafikeret vej i byen. Nu viser det sig, at den forsmåede hustru "Jennifer" var pure opspind, og at det var en lokal iscafé og vinbar, der stod bag reklamestuntet. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu Caféen Yo Daddys afslørende selv sig ved at lave en tilføjelse til reklamen, hvor manden "Michael" opfordrede sin hustru til at møde ham på caféen til vinterapi. Det skriver FOX8. LÆS OGSÅ: Kvinde hænger utro mand ud på kæmpe reklameskilt Nu er en stribe andre lokale virksomheder imidlertid hoppet med på spøgen og har kørt joken endnu længere ud. Derfor kan man nu på en billboard i Greensboro læse budskabet: - Jeg skulle have købt blomster til dig. - Michael. Hvor afsenderen uden tviv er en lokal blomsterhandel. Og et byggemarked reklamerer for hundehuse med reference til sagen. Se de sjove billboards herunder...

Mest læste i dag

Forleden beskrev vi, hvordan en kvinde i byen Greensboro i North Carolina havde hængt sin utro mand ud på et kæmpe reklameskilt langs en trafikeret vej i byen. Nu viser det sig, at den forsmåede hustru "Jennifer" var pure opspind, og at det var en lokal iscafé og vinbar, der stod bag reklamestuntet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Caféen Yo Daddys afslørende selv sig ved at lave en tilføjelse til reklamen, hvor manden "Michael" opfordrede sin hustru til at møde ham på caféen til vinterapi. Det skriver FOX8.

LÆS OGSÅ: Kvinde hænger utro mand ud på kæmpe reklameskilt

Nu er en stribe andre lokale virksomheder imidlertid hoppet med på spøgen og har kørt joken endnu længere ud. Derfor kan man nu på en billboard i Greensboro læse budskabet:

- Jeg skulle have købt blomster til dig. - Michael. Hvor afsenderen uden tviv er en lokal blomsterhandel.

Og et byggemarked reklamerer for hundehuse med reference til sagen.

Se de sjove billboards herunder...