Se billederne: Så er der cigarfestival i Den Dominikanske Republik

Den særlige cigarfestival foregår fra den 17. til den 22. februar, hvor der fyres op under den sjette udgave af cigarfestivalen ”Procigar” i Den Dominikanske Republik.

Her kan man komme inden for på verdens største cigarfabrik, rulle sin egen cigar og kombinere det hele med ægte blærerøvsaktiviteter som pokerturneringer og golf.

Cigarfestivalen er kræs for feinschmeckeren, som elsker at svælge i luksus. Programmet på den forrygende cigarfestival byder blandt andet på vandreture i tobaksplantager og besøg på verdens største fabrik for håndrullede cigarer, Garcia Tobaccoin, som ligger ved La Romana i den sydøstlige del af landet.

Se vort lækre ferietillæg - og få inspiration til din næste ferie - klik her

Det er også muligt at spise middag med en af de lokale cigarproducenter, mens man ryger en af hans nyrullede cigarer.

For at få den helt rigtige følelse af høj cigarføring med hjem til det kolde nord arrangeres der pokertuneringer i ægte James Bond-stil under festivalen. Ligeledes er der ture til Den Dominikanske Republiks verdenskendte golfbaner, så man kan prøve at svinge golfkøllen samme sted som blandt andre Bill Clinton og George Bush.

På den fem dage lange festival kan man komme tæt på cigarens mange facetter i et land, hvor befolkningen er åben og munter og ikke kender til stress og jag, eller til rygeforbud og rygekabiner.

Festivalen er tilgængelig for alle. Man kan gå all in og købe billetter til alle fem dage eller vælge dele af programmet og kombinere det med afslapning på et af landets mange ferie-resorts.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip