Se billederne: Schweizisk politi frigiver nye billeder af forsvundet dansk pige

»Vi har efterlyst Olivia på nationalt tv, i aviser i hele landet, internationalt. Vi har kun fået seks-syv henvendelser, som ikke har ført til noget overhovedet. Intet,« siger Marcel Schlatter til bt.dks udsendte i Zug.

Manglen på brugbare henvendelser får nu politiet til at offentliggøre nye billeder af den 20-årige studerende, ligesom man atter sender en efterlysning ud.

»Vi har fået at vide, at det første foto ikke var så vellignende. Blandt andet fordi hun tit har håret sat op. Derfor håber vi, at flere kan genkende hende på de nye billeder,« siger Marcel Schlatter.

Olivia Østergaard har ifølge bt.dk boet i alpelandet med sin familie gennem de seneste ni år. Hun forsvandt tidligt tirsdag morgen, hvor hun var på vej til banegården for at tage toget mod universitet i Zürich, hvor hun læser.

Eftersøgningen har været omfattende. Ifølge TV2.dk har politiet således søgt i den lokale sø, mens der også har været sat sporhunde ind, da man gennemgik nærliggende skovarealer.

Polititalsmand Marcel Schlatter fortæller, at bekymringen hos politiet er tiltagende.

»Vi er i stigende grad bekymrede over, hvor hun kan opholde sig, siger han til TV2.dk

Olivia Østergaard bliver beskrevet t som værende 1.78 centimeter høj, slank og med langt, blondt hår. Hun har tatoveringer på sin højre tommelfinger samt på sin højre underarm.

 

Dagens Gossip