Se billederne: Seerrekord på TV3

TV3 havde i går premiere på en ny sæson af TV3-successen Masterchef og det helt nye underholdningsprogram Stjerner på Vippen. Og de to premierer gik forrygende, oplyser TV3.

Masterchef Allstars er en konkurrence mellem 27 kendte danskere, udvalgt blandt alle tidligere sæsoners bedste deltagere. 152.000 seere så med og fik dermed en bedre premiere i denne sæson end i foråret 2013.

Stjerner på Vippen havde premiere lige efter - og det nye program sprang for alvor ud med hele 385.000 seere i snit. Stjerner på Vippen peakede på hele 495.000 seere.

- Det er svært ikke at være glad som programdirektør for TV3-kanalerne i øjeblikket. TV3 havde mandag sin bedste dag siden 2008, hvor vi sendte en landskamp mellem Danmark og Portugal. I weekenden gav Premier League stor succes til TV3+ og TV3 Sport 2 med Tipslørdag. Og mandag tog vi så hul på vores schedule for efteråret med så massive resultater. Man kan derfor roligt konstatere, at vi er kommet godt i gang. Og så ved jeg jo, at seerne har meget mere i vente, siger TV3s programdirektør Morten Mogensen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

TV3 var mandag aften Danmarks største, kommercielle kanal.

Se billederne fra "Stjerner på vippen" nedenunder......

 

Dagens Gossip