Se billederne: Starbucks skabte kø i Aalborg

Det var en rørt og glad Store Manager, Christel Hansen, der kort før åbningen samlede sit team for at give dem et skulderklap for deres store indsats op til åbningen.Teamet trippede for at komme i gang og fik tiden til at gå med at anrette smagsprøver og dele dem ud til de ventende kunder.

- Vi er spændte, og vi har arbejdet hårdt. Flere af os har trænet siden maj i både ind- og udland. Det bliver så godt at åbne og vi har mange sommerfugle i maven, forklarede tre af medarbejderne sammenstemmende, mens de skar muffins ud til smagsprøver inden åbningen.

To’go-kopper og sang

Forrest i køen stod en gruppe gymnasiepiger klar til at være Starbucks Aalborgs første kunder. Pigerne fik ventetiden til at gå med at synge og spille mundharmonika. Et stykke bag dem stod Birgitte Frier Madsen med datteren Anne. De havde medbragt deres egne Starbucks-kopper, som de havde erhvervet sig i Malaysia.

- Det er helt fantastisk, at Starbucks er kommet til Aalborg. Vi er altid på Starbucks, når vi er ude at rejse og nu er den åbnet i vores egen by, det er så dejligt, siger Birgitte og tilføjer, at deres to’go-kopper skal fyldes med ice-latte.

Det grønne bånd blev klippet

Da Salings stormagasinschef Michael Deleuran havde holdt åbningstale, klippede Store Manager Christel traditionen tro det grønne bånd og bød kunderne indenfor.

Første kunde blev Mathilde Kjærø, som bestilte en grande Strawberries and Créam Frappuccino og smilede fra øre til øre, da hun fik sin drik i hånden.

 

Dagens Gossip