Se billederne: Statsministeren besøgte Viden Djurs i i Grenaa i dag

Under besøget på Viden Djurs i Grenaa på Djursland mødte Helle Thorning- Schmidt (A) også en del af de studerende, der fortalte om livet på college og de uddannelser, Campus Djursland på Ydesvej i Grenaa tilbyder.

- Den glæde, de studerende udstråler, ved at lære noget, vi andre slet ikke forstår, er enorm. Med de unge mennesker ser jeg en fremtid på det her felt for Danmark, udbrød en begejstret statsminister, der oplyste, at hun ikke selv spiller computerspil.

Efterfølgende blev Helle Thorning-Schmidt præsenteret for Praktikkoblingen, der er Viden Djurs’ nyeste satsning.

Her færdiggør de smedelærlinge og hg-elever, der ikke er lykkedes med at finde en læreplads i en virksomhed, deres uddannelse.

- Praktikkoblingen er en spændende konstruktion, der bevæger skolepraktikken meget tættere på virkeligheden. Og så får jeg jo lige at vide, at der er to hg-piger, der netop igennem stedet her har fået praktikplads. Det er jo en rigtig god historie, roste Helle Thorning-Schmidt.

Besøget blev afsluttet med et kort pressemøde, hvorefter hun hastede videre til borgmesterkonference et andet sted i Grenaa, hvor hun skulle holde tale.

 

Dagens Gossip