Se billederne: Ukrudtsbrænder og vindpust startede naturbrand

21/04/2013 14:59

Elo Christoffersen

Nyheder
En naturbrand på Håndværkervej i Erritsø ved Fredericia blev kort før middag stoppet i tide, skriver Fredericiainfo.dk. Branden brød ud ved 11.30-tiden, da direktøren for firmaet DK Sea Safety ville brænde ukrudt af. Det gjorde han med en ukrudtsbrænder. Pludseligt kom der et kraftigt vindpust og så tog ilden fat. - En nabo spurgte mig om jeg havde styr på det og det kunne jeg så til sidst se, at det havde jeg ikke og ringede derefter 1-1-2, fortæller direktøren til Fredericiainfo.dk. Fredericia Brandvæsen stillede med to vandtankvogne og to sprøjtevogne og de fik hurtigt ilden slukket. DK Sea Safety laver sikkerhedsudstyr til blandt andet både og omkring fem meter fra hvor branden sluttede, lå den store lagerhal. Se alle billederne nedenunder....

Mest læste i dag

En naturbrand på Håndværkervej i Erritsø ved Fredericia blev kort før middag stoppet i tide, skriver Fredericiainfo.dk.

Branden brød ud ved 11.30-tiden, da direktøren for firmaet DK Sea Safety ville brænde ukrudt af. Det gjorde han med en ukrudtsbrænder. Pludseligt kom der et kraftigt vindpust og så tog ilden fat.

- En nabo spurgte mig om jeg havde styr på det og det kunne jeg så til sidst se, at det havde jeg ikke og ringede derefter 1-1-2, fortæller direktøren til Fredericiainfo.dk.

Fredericia Brandvæsen stillede med to vandtankvogne og to sprøjtevogne og de fik hurtigt ilden slukket.

DK Sea Safety laver sikkerhedsudstyr til blandt andet både og omkring fem meter fra hvor branden sluttede, lå den store lagerhal.

Se alle billederne nedenunder....