Se billederne: Zulu Awards blev en kæmpe fest

Østre Gasværk Teater i København stod på den anden ende, da Zulu Awards 2014 i aftes blev fyret af, og det gik absolut ikke stille for sig - med skæve indslag og hidtil uhørte musikalske sammensætninger.

Komiker Simon Talbot, der var vært ved showet, formåede at levere en pragtpræstation, da de 12 vindere i 12 kategorier skulle hyldes.

To statuetter til "Kvinden i buret"

Der var ikke mange gengangere blandt de nominerede, men alligevel lykkedes det den danske film "Kvinden i buret" at tage to Zulu Awards med hjem - nemlig i kategorierne "Årets film" og "Årets danske skuespiller", hvor Nikolaj Lie Kaas havde trukket flest stemmer hjem fra danskerne.

- Zulu-statuetten er den glade pris, som man får lov til at flippe over. Folk har stemt, som de umiddelbart føler, og det synes jeg er en stor cadeau, sagde Nikolaj Lie Kaas, der fortalte, at statuetten kommer til at stå på bogreolen derhjemme.

Vilde acts på scenen L.I.G.A. var også blandt de musikalske indslag, som seerne og publikum blev præsenteret for ved årets Zulu Awards, der for første gang nogensinde blev sendt live på TV 2 ZULU.

Danmarks popdronning Medina gik på scenen med et helt nyt nummer i selskab med Kidd, mens rockbandet Carpark North slog sig løs sammen med popduoen Nik & Jay. Der var også premiere på en musikvideo, hvor værten Simon Talbot gav den gas som sanger sammen med Rasmus Nøhr og Clemens.

Publikum var helt vilde, da den overraskende musikalske konstellation af Wafande og The Cliffters afsluttede aftenen med en ny udgave af ”Django”.

 

Dagens Gossip