Se billedet: Nicki Bille tager gas på fysioterapeuten

Man skal passe på med at snuppe sig en morfar, hvis man er i selskab med Nicki Bille. I hvert fald, hvis han har sin telefon på sig.

Angriberen, der i vintervinduet skrev kontrakt med norske Rosenborg, viser, at han er faldet godt til i klubben fra Trondheim.

Søndag var klubben i Stavanger for at spille træningskamp mod Viking. Og ombord på flyet fik fysioterapeuten Haakon Schwabe sig en lille lur.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebok - klik her nu

Nicki Bille misser sjældent muligheden for at forevige sjove situationer. Heller ikke denne gang. Billedet af den sovende Haakon Schwabe ramte omgående Twitter (set det i bunden af artiklen red.).

- På vej til Stavanger og vores fantastiske fysioterapeut @Fysioschwabe ser ikke helt frisk ud! Hvad mon han drømmer?, skriver han Nicki Bille.

Hvis Haakon Schwabe drømte om sejr i Stavanger, gik drømmen ikke i opfyldelse. Opgøret endte målløst.

Nicki Bille havde selv et par afslutninger uden at få bolden i nettet.

- Jeg er ikke helt glad. Det er vigtigt altid at ville forbedre sig, så jeg er aldrig helt tilfreds, sagde han efter kampen til Rosenborgs hjemmeside.

Kampen mod Viking var den sidste test, inden Rosenborg tager hul på sæsonen på søndag ude mod Odd Grenland.

- Det kunne godt have været meget bedre i dag, men det var godt at få en generalprøve mod et tippeliga-hold. Jeg har aldrig spillet mod et norsk hold før, så det var godt at se dløbemønstrene og så videre. Det er en lidt anderledes måde at spille på, end hvad jeg er vant til, siger Nicki Bille.

Også Tobias Mikkelsen var i aktion for Rosenborg mod Viking.

 

Dagens Gossip