Se billedet: Nicklas Bendtner på Afrika-date med russerpige

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg har trukket stikket og ferierer i øjeblikket langt fra Skandinavien. Den høje angriber og skuespilleren var senest et smut i Las Vegas, og nu er de stukket af til Afrika. Det fremgår af Julie Zangenbegs Instagram-profil.

Lørdag aften postede hun et billede, hvor hun også langer ud efter pressen og journalisters interesse for det celebre pars færden.

- Til alle der har travlt med, at skrive om hvor vi bor, og hvem vi danser med, når vi går ud: hyg jer;) Vi er i Afrika og elsker det hele! God sommer fra Julie og Bendtner, skriver hun.

På billedet sidder parret og hygger i en sofa med vandpiberygning.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men selvom B52 og kæresten antyder at føle sig som jaget vildt, så kom er sent i aftes endnu en statusopdatering af den spøjse slags via Instagram.

På billedet - postet af Nicklas Bendtner - sidder parret under middagen. Bendtner-storsmiler, mens Zangenberg virker en anelse strammere i betrækket. Hun får da også et par kærlige ord med på vejen fra sin fodbold-kæreste.

- Dinner with the missus! #she looks like a Russian (middag med fruen! #hun ligner en russer red.), skriver Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtners fodboldfremtid afgøres i disse uger. Ifølge ham selv er flere klubber inde i billedet. Senest blev Nicklas Bendtner sat i forbindelse med Eintracht Frankfurt som dog har trukket følehornene til sig. Der skulle også være interesse fra andre Bundesliga-klubber, ligesom flere klubber i Premier League gerne vil sikre sig angriberens underskrift.

SE BILLEDET HER:

 

Dagens Gossip