Se billedet: Twitterbrugere gør grin med numsegramseren Sagan

01/04/2013 15:08

Michael Lauritsen

Nyheder
- Det var ikke min intention at vise disrespekt til kvinder i dag på podiet. Det var bare en joke. Jeg undskylder til dem, som følte sig stødt af det. LÆS OGSÅ: Se billedet her: Sagan beskyldt for sex-chikane Med den undskyldning skulle der være sat et punktum efter den uheldige episode efter søndagens Flandern Rundt. Men den går ikke. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Mandag bliver Peter Sagan kritiseret for at mangle klasse, og på Twitter gøres der grin med søndagens gramseri på podiet. Desværre må belgieren Tom Boonen, der mildest talt havde et dårligt Flandern Rundt, finde sig i at være en del af joken. LÆS OGSÅ: Se billederne: Her slutter brostenskongens forår Se billedet her:

Mest læste i dag

- Det var ikke min intention at vise disrespekt til kvinder i dag på podiet. Det var bare en joke. Jeg undskylder til dem, som følte sig stødt af det.

LÆS OGSÅ: Se billedet her: Sagan beskyldt for sex-chikane

Med den undskyldning skulle der være sat et punktum efter den uheldige episode efter søndagens Flandern Rundt.

Men den går ikke.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mandag bliver Peter Sagan kritiseret for at mangle klasse, og på Twitter gøres der grin med søndagens gramseri på podiet.

Desværre må belgieren Tom Boonen, der mildest talt havde et dårligt Flandern Rundt, finde sig i at være en del af joken.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her slutter brostenskongens forår

Se billedet her: