Se brevet: Brud anti-inviterer sine ‘ondskabsfulde’ og ‘narcissistiske’ forældre til bryllup

En bruds geniale ‘afinvitation’ af sine egne forældre får lige nu viralt. Billedet af den omvendte invitation blev i første omgang lagt på Reddit, og har høstet stor ros til den sjove måde, den forlovede kvinde har sagt fra over for sine forældre.

“Mine narcissistiske forældre misbrugte mig i 16 år, før jeg til sidst løb hjemmefra", skriver hun sammen med billedet på det sociale medie.

“Og nu prøver de på ondskabsfuld vis at få sig selv inviteret til mit bryllup (via familie, de har ikke orket at spørge mig personligt). Der var kun en måde, jeg kunne svare dem på, fortsætter hun.

Den måde var at sende forældrene hvad der umiddelbart lignede en invitation, men hvor ordlyden var en del anderledes end de andre gæsters.

I oversat form lød anti-invitationen sådan:

“Sammen med vores venner og familie
Vil Alex og Alyssa gerne invitere jer til at rende os.
Og tage del i vores glæde, jeres bitterhed, og vores gensidige irritation over hinandens eksistens, ved helt og aldeles at ignorere jeres, og fejre vores bryllup uden jer.
Der vil være en dejlig reception, efterfulgt af kage, mad og generel munterhed.
Og I er ikke inviteret til noget af det.
For fuck jer - derfor.”

Blandt de mange sjove Reddit-kommentarer efterlyser flere muligheden for at få masseproduceret den slags anti-invitationer i diverse boghandlere.

Se den originale omvendte invitation her:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip