Se den her: Apples nye iPad Air er på gaden

Apples nye iPad Air er kommet på gaden. Det er den nyeste generation af den enhed, der har defineret en hel kategori, med en 9,7 tommer skærm i et nyt tyndere og lettere design.

iPad Air vejer kun cirka 450 gram, er 20 procent tyndere og 28 procent lettere end fjerde generation af iPad, og den har en smallere ramme, så kanterne på iPad Air er meget tyndere – og indholdet ser endnu mere spændende ud.

Læs også: Apple erkender dårlige batterier i nye iPhones

De nye iPad-modeller er udstyret med A7-processor, der er designet af Apple, med 64 bit arkitektur som i stationære computere, ultrahurtig trådløs teknologi med indbygget Wi-Fi og LTE-mobilforbindelse og det nydesignede iOS 7, som indeholder hundredvis af nye funktioner og batteritiden stadig er på op til 10 timer.

De nye iPad-modeller leveres med iOS 7 med en ny brugergrænseflade, der er helt nydesignet med en farvepalet, tydelige og funktionelle lag og fine bevægelser, som får det til at føles mere levende. iOS 7 har hundredvis af nye funktioner, inklusiv Kontrolcenter, Meddelelsescenter, forbedret multitasking, AirDrop, en forbedret version af Fotos, Safari og Siri og introducerer iTunes-radio, en gratis internetradio baseret på den musik, du lytter til i iTunes.

Læs også: Folk bliver køresyge af Apples nye styresystem iOS 7

De nye iPad-modeller leveres med iOS 7 med en utrolig ny brugergrænseflade, der er helt nydesignet med en elegant farvepalet, tydelige og funktionelle lag og fine bevægelser, som får det til at føles mere levende. iOS 7 har hundredvis af fantastiske nye funktioner, inkl. Kontrolcenter, Meddelelsescenter, forbedret multitasking, AirDrop, en forbedret version af Fotos, Safari og Siri og introducerer iTunes-radio, en gratis internetradio baseret på den musik, du lytter til i iTunes.

iPad Air-modeller med Wi-Fi fås i sølv og grå fra 3.699 kroner.

Kilde: Apple.

 

Dagens Gossip