Se den her: Mascha Vang vrider sig i hed lingeri-video

Det er kun 10 måneder siden, at den barmfagre Mascha Vang fødte en lille datter, og hvis al snak om resterende babyflæsk ikke allerede var gjort til skamme, så bliver det nu.

Den 34-årige kendis er nemlig tilbage i åleslank og trimmet vigør i en ny video. Det sker i forbindelse med, at Ugebladet Her og Nu i denne uge bringer en billedserie med den nybagte mor.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Fotografen Thomas Fryd, der har taget billederne, insisterede på at lave en video samtidig. Og så tænkte jeg, hey ... Hvorfor ikke. Han tændte bare kameraet og sagde, "Gør noget", og så gjorde jeg åbenbart det her. Der var ikke noget der var planlagt, det skete bare, siger Mascha Vang til Her og Nu.

Hun tog 20 kilo på under graviditeten og måtte have hjælp fra en personlig træner for at komme de sidste 10 kilo til livs.

Og det var en grænseoverskridende oplevelse at se videoen for første gang.

- Jeg blev lidt flov, da jeg så den de første par gange, men syntes egentlig også, at den var fed. Den er ikke lummer, fordi den er i sort/hvid. Jeg synes, den er vildt fed, men undrer mig nogle gange over, at det er mig selv. Det er altså ikke længe siden, jeg så meget anderledes ud, og der smøg jeg mig ikke lige rundt mellem lagnerne som her, siger Mascha Vang.

SE MASCHA VANGS HEDE VIDEO HER:

 

Dagens Gossip