Se hvad biltyven skrev til 52-årig mand

Natten til mandag fk 52-årige jarle Granum fra Drøbak stjålet sin varevogn, som han havde parkeret i byens centrum.

Det skriver VG.

Chokeret over tabet skrev den nu billøse bilejer en besked på Facebook, hvor han efterlyste den stjålne varevogn. Her fortæller han, at bilen har stor personlig værdi for ham, fordi han bruger den i sit arbejde, hvor han sælger rejer og skaldyr ved havnen.

Mandag aften fik den norske rejesælger sig noget af en overraskelse.

- Ejeren af bilværkstedet ringede mig op og sagde, at min bil stod uden for, siger Jarle Granum til VG.

-Så den nu temmelig forvirrede bilejer tog ind til byen, og kunne konstatere, at biltyven havde leveret varevognen tilbage, og endda parkeret den på akkurat samme sted, som den stod, da den forsvandt.

- Han må have haft utrolig dårlig samvittighed, gætter Jarle Granum.

I bilens forrude opdagede han en lille håndskrevet seddel og en norsk 500-krone-seddel.

“Hej.
Jeg lånte desværre din bil i en krisesituation. Lægger 500 kroner tilbage. Jeg vidste, at den var uden tændingslås, så valget blev sådan”, skriver den anonyme biltyv til Jarle Granum.

- Jeg er ikke så vred på ham, som jeg troede, jeg ville være. Faktisk har jeg lidt ondt af ham. Han fortryder det sikkert nu, siger Jarle Granum til VG.

Han havde allerede meldt bilen stjålet hos politiet, så da han ringede tilbage og fortalte ordensmagten, at sagen på mærkværdig vis havde løst sig selv, grinte de højt.

De bad ham endda læse sedlen ordret op for dem.

Der var en del mindre skader i den tilbageleverede varevogn, og Jarle Granum regner med, at det kommer til at koste 3500 norske kroner at få den repareret, ud over dieselafgifter for de omkring 30 kilometer, tyven har tilbagelagt.

Så på Facebook henvendte han sig til tyven, og spurgte, om han kunne lægge 1000 kroner oven i de 500.

- Jeg kommer ikke økonomisk styrket ud af det her. Hvis han havde ringet først, havde jeg givet ham liv til at låne den, siger Jarle Granum.

 

Dagens Gossip