Se, hvordan denne kvinde fik hævn over sin utro mand og bedrageriske tvillingesøster

En kvinde blev så vred, da hun fandt ud af, at hendes mand havde været utro med hendes egen tvillingesøster, at hun besluttede sig for at få hævn.

Det skriver det blandt andre det britiske nyhedssite Metro.

Ifølge forskellige medier opsporede kvinden, 29-årige Ting Su, manden og søsteren på en parkeringsplads uden for et shoppingcenter, hvor de sad sammen i en bil.

Chokerede sprang de begge to ud af bilen uden en trevl på kroppen, og det var her, Ting Su så sit snit til sin søde hævn.

Den 29-årige forsmåede kvinde hoppede simpelthen selv ind i den ulåste bil, og kørte sin vej. Både mand og søster løb i al deres nøgenhed efter hende for at forsøge at få hende til at stoppe.

- Det var så sjovt, sagde et vidne, en 33-årig kvinde, ifølge Metro.

- Der var en hel masse mennesker, som hev deres telefoner frem, og det gjorde jeg også. Han slog sin knytnæve mod vinduet og råbte efter hende, men hun var ikke til at snakke med, fortsætter vidnet.

Ting Su har nu angiveligt søgt om skilsmisse fra sin 30-årige mand, og har endvidere opdaget, at manden har ligget i med tvillingesøsteren, siden Ting Su selv fødte manden et sæt tvivllinger.

Se flere billeder af episoden her:

 

Dagens Gossip