Se iskold Jesper Christensen i ny 007-trailer

Den danske skuespiller Jesper Christensen kommer til at spille en afgørende rolle, når agent 007 til efteråret vender tilbage i de danske biografer.

Det løfter den netop frigivne trailer for den nye James Bond-film "Spectre" en del af sløret for.

I traileren, der lægger op til lidt af en polar-gyser, optræder en noget vejrbidt Jesper Christensen som skurken Mr. White.

I en af filmens centrale scener, hvor Mr. White sidder over for filmens hovedrolle, der igen spilles af den engelske skuepiller Daniel Craig, leverer Christensen en knusende replik til sin engelske medspiller.

- You are a kite dancing in a hurricane, Mr. Bond (du er en drage, der danser i en orkan, Hr Bond), lyder Jesper Christens ildevarslende kommentar til filmens agent-helt.

I "Spectre", som er den 24. i rækken af de populære James Bond-film, skal agent 007 igen på mission for at opklare en sag, der denne gang trækker tråde tilbage til Bonds egen fortid.

Det er tredje gang Jesper Christensen medvirker i en film om den legendariske agent 007.

Den danske skuepiller startede sin filmkarriere i den danske film "Strømer" fra 1976 med Jens Okking i hovedrollen. Siden har han medvirket i et utal af danske tv-serier og spillefilm.

De seneste år har karrieren imidlertid taget et mere international drejning, og Jesper Christensen har blandt andet kunnet spottes i internationale storfilm som "The Young Victoria" og Lars von Triers "Nymphomaniac".

Men Jesper Christensen fører sig ikke kun frem på dansk og engelsk, han har også medvirket i flere tyske film.

Når det tyske drama "Ich und Kaminski" får premiere senere på året, bliver det således med Jesper Christensen i rollen som Kaminski.

"Spectre" får premiere i de danske biografer til november.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip