Se 'kameltå' og bryster: Miley Cyrus chokerer med nye billeder

Skrevet af Michael Lauritsen

05/10/2013

Mest læste i dag

Den 20-årige sangerinde, Miley Cyrus, har de seneste måneder gjort sit bedste for at forarge. Nu er hun tilbage med en stribe billeder, hvor hun - hvis ikke det allerede er sket - giver det endelige dødsstød til sit sukkersøde image fra TV-serien 'Hannah Montana'.

Det er den berømte fotograf Terry Richardson, som har taget billederne og lagt dem på sin hjemmeside. Miley Cyrus selv har lagt to af dem på sin Twitter-profil.

SE OGSÅ: Miley Cyrus' nøgenvideo sætter rekord på nettet

På flere af billederne poserer sangerinden med tungen langt ude af halsen. Noget, der efterhånden er blevet hendes varemærke.

Hun ses topløs, og hun laver 'kameltåen' med den røde bodystocking, hun er iført. Unge Cyrus poserer også, hvor hun holder en dåse foran skridtet, som var det en penis.

På andre billeder på fotografens hjemmeside ses Miley Cyrus storrygende og med en stor isvaffel langt inde i munden.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Masser af amerikanere var i oprør oven på hendes sceneshow ved MTV Video Music Awards i august, hvor hun twerkede løs i hudfarvede latextrusser. Senere kom videoen til den nye single 'Wrecking Ball', hvor hun optræder mere eller mindre nøgen.

Og hypen fortsatte, da den 20-årige popstjerne prydede forsiden på Rolling Stone og under det interview, der supplerer billederne, fik hun bladets navn tatoveret under fødderne.

KLIK OG SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HER: