Se Kaspers søde video: Sang sig til en studiebolig

I går morges blev 21.412 håbefulde studerende afvisning fra deres drømmestudier.

Heldigvis for Kasper Raunholst fra Svendborg er han ikke en af dem.

I går morges fik den 22-årige fynbo at vide, at han mindst de næste tre år skal bo i Kolding og læse Industrielt Design.

Derfor skulle han rimelig akut bruge en studiebolig i den sydjyske by.

Men hvor andre måske tjekker netværket og går i panik på Boligportalen, valgte Kasper Raunholst en ny tilgang til den boligjagt, der for tiden er blevet lagt for had i medierne og af de kommende studerende.

Han valgte at skrive en sang og synge den i en boligsøgnings-video, som han lagde på Youtube.

- Min generelle tilgang til livet er positiv. Det er så nemt bare at læne sig tilbage, men hvis man bare er villig til at gøre lidt ekstra, så bliver alting meget nemmere, siger Kasper Raunholst til Dagens.dk.

- Det afspejler sig jo selvfølgelig også lidt i, at jeg skal læse Industrielt Design, hvor det naturligvis forventes, at man kan tænke lidt ud af boksen, griner den kommende studerende, der giver sin mor æren for sin positive livsindstilling.

På under et halvt døgn blev Kasper Raunholsts video delt 71 gange, og han fik med det samme en del henvendelser, hovedsageligt fra Koldingensere, der godt kunne bruge en rumbo.

Én af henvendelserne drejede sig om en 1-værelses-lejlighed kun én kilometer fra studiestedet. Den har Kasper Raunholst rykket på, og for en time siden havde han Kolding-boligen i hus.

- Det er jeg rigtig glad for. Det viser bare, at det godt kan betale sig at vise sit ansigt og gøre noget, der er lidt ud over det sædvanlige, siger den lykkelige - og ikke længere boligløse - kommende studerende.

Se Kaspers virtuelle boligansøgning her:

 

Dagens Gossip