Se video: Her tror brudgom han skal springe bungy jump

Hvad gør man ved en kommende brudgom med højdestræk? Man overbeviser ham selvfølgelig om, at han skal springe bungy jump på hans polterarbend. Og filmer ham, når han intetanende lander i et børnebassin.

I en særdeles velplanlagt spøg kørte vennerne rundt med den stakkels nordmand, som havde fået bind for øjnene, i to timer. Endelig fik de ham overbevist om, at han var klar til at tage springet, hvorefter næste etape af planen gik i gang.

LÆS OGSÅ: TV-vært fyret for at smide sin BH

Stadig med bind for øjnene blev gommen ført ud på det, han troede var en bro og blev iført sele. I virkeligheden var der tale om nogle træplanker på en græsplæn med et badebassin for enden.

Manden blev lokket ud til kanten, hvor vennerne gjorde meget ud af at sikkerhedstjekke hans sele, inden de gav ham besked på at hoppe.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Efter flere tilløb satte manden af, og til vennernes store morskab og hans egen store overrakelse - og lettelse - landede manden staks på maven i badebassinet lige foran ham.

Vi håber for hans venner, at de allerede er godt gifte, så brudgommen ikke har mulighed for at tage hævn ved deres polterabend.

SE VIDEOEN AF DET FALSKE BUNGY JUMP HER

 

Dagens Gossip