Se video: Jagten på Danmarks bedste picnicsted er gået ind

Sommeren er for alvor over Danmark. Og så kan der blandt andet slappes af med en picnic. Men hvor finder du det bedste picnicsted og hvad gør du, hvis det står ned i stænger?

Coca-Cola lancerer nu et helt nyt site, der skal inspirere picnicglade danskere til at pakke kurven og tage på picnic. Og Coca-Cola opfordrer nu alle danskerne til at dele deres yndlingssteder til en god picnic på sitet.

- Den danske sommer er lunefuld, så det gælder om at komme ud, når vejret tillader det. Med vores nye site vil vi gerne have danskerne til at dele deres personlige favoritsteder til picnic, så vi sammen bygger et danmarkskort over de bedste steder at tage på picnic – rundt om i hele landet, lyder det fra Charlotte Van Burleigh fra Coca-Cola Danmark.

Picnicture fra den jyske vestkyst til københavnske kirkegårde

10 af landets bedste livsstils- og madbloggere er allerede sendt af sted med picnickurv, delikatesser og venner for at dele deres yndlingssteder, opskrifter, tips og picnicbilleder på den nye side. Du kan læse om en storfamilie-picnic på Assistens Kirkegaard i København, børnepicnic ved den jyske vestkyst og storfamilie-picnic i Mindeparken i Aarhus.

Der er også gode tips til en plan B, hvis det danske sommervejr sætter sig for at spolere en udendørspicnic, som det skete for den odenseanske blogger Miss Jeanett, der havde planlagt en tur i Munkemosen i Odense.

- Himlen åbnede sig for fuld skrue. Så står man der med lækker mad, to små børn og alt pakket. Hvad gør man så? Vi gjorde klar til en indendørspicnic, flyttede møbler og åbnede vinduet, så vi kunne høre regnen tromme ekstra meget, spredte tæppet ud og gjorde alle lækkerierne klar. Og hvor var det hyggeligt, skriver Miss Jeanet i sit indlæg på Coke.dk/picnic, hvor alle 10 bloggeres bud på gode picnicture rundt i Danmark kan læses.

På sitet finder du også picnicopskrifter fra danske madbloggere, den ultimative picnictjekliste til alle samt konkurrencer om picnicudstyr.

Se billeder og video nedenunder......

 

Dagens Gossip