Sebastian døde før eksamen: Sådan mindedes kammeraterne ham til studenterkørsel

Skrevet af Lotte Sørensen

28/06/2014
I går var en festdag for 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby. Men der blev også fældet tårer. 1. november mistede de nemlig uventet klassekammeraten Sebastian Reuss Ziegler, da han døde af en uopdaget hjertefejl i sin seng i hjemmet i Hvidovre. Men selvom Sebastian ikke nåede at blive student, aflagde klassen alligevel hans familie et besøg, da de kørte studenterkørsel i går, og de tog Sebastians studenterhue med på turen. Det skriver eb.dk. Læs også: Line nåede ikke at blive student: Her er vennernes rørende hyldest - Der er skrevet en del om superstudenter med masser af 12-taller. Det giver mig lyst til at fortælle, hvad en superstudent også kan være. I min verden er årets superstudenter hele 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby. Unge mennesker føler stærkt i nuet, men kommer ofte hurtigt videre. Men ikke disse fantastiske unge mennesker, siger Sebastians mor, Unni Reuss, til eb.dk. Stemningen var festlig, men nogle af kammeraterne kunne ikke holde tårerne tilbage. - Jeg er kommet videre, for jeg ved, at det ville han ønske. Så jeg synes egentlig, at det er okay, selvom det er hårdt, siger Sebastians veninde, Jessica Nikolajsen. Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mest læste i dag

I går var en festdag for 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby. Men der blev også fældet tårer.

1. november mistede de nemlig uventet klassekammeraten Sebastian Reuss Ziegler, da han døde af en uopdaget hjertefejl i sin seng i hjemmet i Hvidovre.

Men selvom Sebastian ikke nåede at blive student, aflagde klassen alligevel hans familie et besøg, da de kørte studenterkørsel i går, og de tog Sebastians studenterhue med på turen. Det skriver eb.dk.

Læs også: Line nåede ikke at blive student: Her er vennernes rørende hyldest

- Der er skrevet en del om superstudenter med masser af 12-taller. Det giver mig lyst til at fortælle, hvad en superstudent også kan være. I min verden er årets superstudenter hele 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby. Unge mennesker føler stærkt i nuet, men kommer ofte hurtigt videre. Men ikke disse fantastiske unge mennesker, siger Sebastians mor, Unni Reuss, til eb.dk.

Stemningen var festlig, men nogle af kammeraterne kunne ikke holde tårerne tilbage.

- Jeg er kommet videre, for jeg ved, at det ville han ønske. Så jeg synes egentlig, at det er okay, selvom det er hårdt, siger Sebastians veninde, Jessica Nikolajsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med