Seebach bliver her: Danmark er nok for mig

Når man vælger at synge sine hits på dansk, så er det begrænset hvor langt ud i verden, man kan drømme om at få en musikalsk karriere.

Det ved Rasmus Seebach godt. Men selvom popstjernen har forsøgt sig med en tysk og en engelsk version af sangen "Engel" og har sunget duet med Lionel Richie, så går han ikke med de store drømme om at kunne kalde sig verdensberømt.

- Jeg synes, at Danmark er en kæmpe legeplads, og den er stor nok til mig, siger Rasmus Seebach til Newspaq.

- Jeg elsker at synge på dansk, og så er det klart, at jeg er begrænset.

- Men altså, man kan jo heldigvis sige, at hvis jeg endelig vil alt muligt andet, så har jeg også et publikum i både Norge og Sverige, siger Rasmus Seebach, der ikke umiddelbart går med planer om at gøre som for eksempel sangerinden Medina, der har udgivet album på både dansk og engelsk.

Alligevel holder han døren lidt på klem. For man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer.

- Man ved jo ikke, om jeg lige nynner en linje på engelsk, og så tænker "okay, lad os prøve det". Men det skal sgu ikke være fordi, Danmark er for lille for mig, og jeg tænker, at "nu skal jeg bare af sted". Det er her, jeg prioriterer alt, og det vil jeg blive ved med, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip