Seest drenge på landsholdet

27/05/2013 14:27

Elo Christoffersen

Nyheder
Ved den seneste landsholdssamlinger i henholdsvis Aalborg og Vordingborg, var der ikke mindre end 7 Seest drenge med, hvoraf fire blev udtaget, til det Danske Special Olympics Landshold (for udviklings og indlærings handicap). Det er første gang de alle deltager, men det forhindre ikke landstrænerteamet, i at tage dem med, til verdens største ungdoms turnering i Sverige, Gothia cup. - De fire drenge er nogle rigtig dygtige drenge, som passer perfekt i det hold, vi prøver at skabe. De er nogle gode teknikere og hurtige med en bold. Det er måske, denne type vi skal bygge et OL hold op omkring, hvis vi skal til Special Olympics 2015 i Los Angeles. I år kunne vi glæde os over, at have 82 spillere, at vælge i mellem. Mest af alt, gælder det dog om, at give nogle drenge og piger nogle fantastiske muligheder, som de måske ikke ville have fået ellers. Vi glæder os til at se dem alle i aktion i Sverige, siger assistent, B Landsholdstræner, Kenneth Skipper Degnebolig. - Jeg er, mindst ligeså stolt og glad som drengene og valgte at fejre den gode nyhed med, at bage kage. Jeg glæder mig over, at det kan gøre dem endnu bedre og give dem endnu flere oplevelser. De er jo dygtige, og det er fantastisk, at være træner for netop denne målgruppe, og give disse drenge muligheden for, at spille fodbold lige som alle andre, fortæller Anne Marie Knop Johnsen, Cheftræner for Seest U18 drenge I Seest Boldklub, er der for uden U18 holdet, også et hold for samme målgruppe, til den yngre generation.

Mest læste i dag

Ved den seneste landsholdssamlinger i henholdsvis Aalborg og Vordingborg, var der ikke mindre end 7 Seest drenge med, hvoraf fire blev udtaget, til det Danske Special Olympics Landshold (for udviklings og indlærings handicap). Det er første gang de alle deltager, men det forhindre ikke landstrænerteamet, i at tage dem med, til verdens største ungdoms turnering i Sverige, Gothia cup.

- De fire drenge er nogle rigtig dygtige drenge, som passer perfekt i det hold, vi prøver at skabe. De er nogle gode teknikere og hurtige med en bold. Det er måske, denne type vi skal bygge et OL hold op omkring, hvis vi skal til Special Olympics 2015 i Los Angeles. I år kunne vi glæde os over, at have 82 spillere, at vælge i mellem. Mest af alt, gælder det dog om, at give nogle drenge og piger nogle fantastiske muligheder, som de måske ikke ville have fået ellers. Vi glæder os til at se dem alle i aktion i Sverige, siger assistent, B Landsholdstræner, Kenneth Skipper Degnebolig.

- Jeg er, mindst ligeså stolt og glad som drengene og valgte at fejre den gode nyhed med, at bage kage. Jeg glæder mig over, at det kan gøre dem endnu bedre og give dem endnu flere oplevelser. De er jo dygtige, og det er fantastisk, at være træner for netop denne målgruppe, og give disse drenge muligheden for, at spille fodbold lige som alle andre, fortæller Anne Marie Knop Johnsen, Cheftræner for Seest U18 drenge

I Seest Boldklub, er der for uden U18 holdet, også et hold for samme målgruppe, til den yngre generation.