Seks drenge afhørt for mulig massevoldtægt

03/10/2012 13:02

Newspaq

Nyheder
En sag om mulig massevoldtægt i Horsens bliver nu efterforsket af Sydøstjyllands Politi. Tirsdag blev seks drenge i alderen 14 til 16 år afhørt, efter en anmeldelse om overgreb fra en 15-årig pige. Det skriver Horsens Folkeblad. Pigen hævder, at en gruppe unge mænd tvang hende ind i en baggård i Søndergade omkring kl. 01.40 natten til lørdag. Her blev hun angiveligt befamlet, hvorefter gerningsmændene forsøgte at tage tøjet af hende for at krænke hende seksuelt. Det lykkedes hende dog at kæmpe sig fri og flygte, hvorefter drengene forsvandt fra stedet. Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at drengene har en anden forklaring af, hvad der skete. - De erkender, at de har været i kontakt med pigen, men der er uklarhed omkring hændelsesforløbet. Vi efterforsker derfor videre i sagen og afventer bl.a. de tekniske undersøgelser i forhold til pigen, siger han til Horsens Folkeblad. Politiet fandt hurtigt frem til drengene, da to af dem har let genkendelige hanekams-frisurer. Drengene er alle blevet løsladt, men er stadig sigtet for forsøg på voldtægt.

Mest læste i dag

En sag om mulig massevoldtægt i Horsens bliver nu efterforsket af Sydøstjyllands Politi.

Tirsdag blev seks drenge i alderen 14 til 16 år afhørt, efter en anmeldelse om overgreb fra en 15-årig pige.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Pigen hævder, at en gruppe unge mænd tvang hende ind i en baggård i Søndergade omkring kl. 01.40 natten til lørdag.

Her blev hun angiveligt befamlet, hvorefter gerningsmændene forsøgte at tage tøjet af hende for at krænke hende seksuelt.

Det lykkedes hende dog at kæmpe sig fri og flygte, hvorefter drengene forsvandt fra stedet.

Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at drengene har en anden forklaring af, hvad der skete.

- De erkender, at de har været i kontakt med pigen, men der er uklarhed omkring hændelsesforløbet. Vi efterforsker derfor videre i sagen og afventer bl.a. de tekniske undersøgelser i forhold til pigen, siger han til Horsens Folkeblad.

Politiet fandt hurtigt frem til drengene, da to af dem har let genkendelige hanekams-frisurer.

Drengene er alle blevet løsladt, men er stadig sigtet for forsøg på voldtægt.