Seks rumænske mænd sigtes for menneskehandel

29/05/2013 16:16

BNB

Nyheder
De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør sigtet for menneskehandel, oplyser politiet i en pressemeddelelse.Samtidig vil politiet kræve udlevering af yderligere seks mistænkte bagmænd, der befinder sig i udlandet. Hvis de bliver udleveret, har de også udsigt til at blive sigtet for menneskehandel.»Aktionen og anholdelserne er et resultatet af en længerevarende efterforskning mod de mistænkte bagmænd. Vi ser med stor alvor på denne form for menneskehandel, der på det skammeligste udnytter de her kvinder,« siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden i Københavns Politi i en pressemeddelelse.Politiet har fjernet fem kvinder, der boede sammen med bagmændene. Kvinderne vil blive tilbudt hjælp af Center mod Menneskehandel.Københavns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen »af hensyn til sagens karakter og mistænkte på fri fod,« oplyses det i pressemeddelelsen.

Mest læste i dag

De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør sigtet for menneskehandel, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Samtidig vil politiet kræve udlevering af yderligere seks mistænkte bagmænd, der befinder sig i udlandet. Hvis de bliver udleveret, har de også udsigt til at blive sigtet for menneskehandel.

»Aktionen og anholdelserne er et resultatet af en længerevarende efterforskning mod de mistænkte bagmænd. Vi ser med stor alvor på denne form for menneskehandel, der på det skammeligste udnytter de her kvinder,« siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden i Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har fjernet fem kvinder, der boede sammen med bagmændene. Kvinderne vil blive tilbudt hjælp af Center mod Menneskehandel.

Københavns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen »af hensyn til sagens karakter og mistænkte på fri fod,« oplyses det i pressemeddelelsen.