Selfie koster endnu et menneskeliv: 16-årig pige styrter i døden

13/06/2014 11:23

Peter Mathiasen

Nyheder
Et forgæves forsøg på at tage en selfie har taget livet af en 16-årig italiensk teenager. Pigen var på skoleudflugt i den syditalienske by Taranto, da hun forsøgte at tage en selfie ved kajen, skriver Daily Mail. Men af en ukendt grund mistede hun balancen og faldt næsten tyve meter ned, hvor hun landede på nogle skarpkantede klipper. Læs også: Mor bankede søn til døde og tog en selfie Selve faldet slog ikke pigen ihjel, men hun pådrog sig store skader bækkenet, lårbenet og hovedet. Selvom den 16-årige pige blev hasteindlagt på et nærtliggende hospital, kunne lægerne ikke redde hendes liv. Ikke første dræbende selfie Flere personer har mistet livet i forsøget på at lave tage en god selfie. I april døde en 17-årig russisk pige, da hun faldt ni meter ned fra en jernbanebro, fordi hun stødte på køreledningerne. Læs også: Skræmt for livet: Næste gang lader de telefonen blive i lommen Samme måned mistede en 32-årig kvinde fra South Carolina livet, da hun forsøgte at tage en selfie, imens hun kørte bil. Kvinden kørte direkte ind i en lastbil.

Mest læste i dag

Et forgæves forsøg på at tage en selfie har taget livet af en 16-årig italiensk teenager.

Pigen var på skoleudflugt i den syditalienske by Taranto, da hun forsøgte at tage en selfie ved kajen, skriver Daily Mail.

Men af en ukendt grund mistede hun balancen og faldt næsten tyve meter ned, hvor hun landede på nogle skarpkantede klipper.

Læs også: Mor bankede søn til døde og tog en selfie

Selve faldet slog ikke pigen ihjel, men hun pådrog sig store skader bækkenet, lårbenet og hovedet.

Selvom den 16-årige pige blev hasteindlagt på et nærtliggende hospital, kunne lægerne ikke redde hendes liv.

Ikke første dræbende selfie
Flere personer har mistet livet i forsøget på at lave tage en god selfie.

I april døde en 17-årig russisk pige, da hun faldt ni meter ned fra en jernbanebro, fordi hun stødte på køreledningerne.

Læs også: Skræmt for livet: Næste gang lader de telefonen blive i lommen

Samme måned mistede en 32-årig kvinde fra South Carolina livet, da hun forsøgte at tage en selfie, imens hun kørte bil. Kvinden kørte direkte ind i en lastbil.