Selfie-Totti sikrer Roma point i derby

11/01/2015

Den 38-årige levende AS Roma-legende Francesco Totti indtog hovedrollen, da søndagens Rom-derby i Serie A mod Lazio endte 2-2.

Lazio førte 2-0 ved pausen, men i anden halvleg scorede Totti begge mål for Roma, og især jubelscenen ved 2-2-scoringen var speciel.

Totti kastede sig hen til et indlæg og flugtede flot bolden i mål, hvorefter han løb ud til Romas fans. En holdleder kom løbende ud til Totti og gav ham en mobiltelefon.

Mens de øvrige spillere var løbet ind på banen igen, loggede Totti på mobilen og tog en selfie med Roma-tilhængerne i baggrunden. Det var i øvrigt ikke noget, som dommeren mente skulle koste et gult kort.

Totti havde reduceret til 1-2 kort efter pausen. Lazio havde bragt sig foran 2-0 i første halvleg på to mål inden for en håndfuld minutter.

Stefano Mauri havde gjort det til 1-0 midtvejs i første halvleg, og da Felipe Anderson scorede til 2-0, så det skidt ud for Roma.

Lazio var tæt på sejren i slutfasen, da indskiftede Miroslav Klose havde et godt forsøg på mål, men skuddet fra den tyske verdensmester blev reddet til stor ærgrelse for angriberen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Roma på andenpladsen er oppe på 40 point - det samme som førerholdet Juventus, som senere søndag aften gæster Napoli.

Lazio er på tredjepladsen med 31 point, men kan blive overhalet af Napoli, som inden kampen mod de regerende mestre fra Juventus har 30 point.