Selvsikker Dalgaard har det for let

5 mål i 5 kampe. Der er ikke noget at sige til, at Thomas Dalgaard føler sig oven på for tiden. Efter søndagens hattrick mod Sønderjyske meldte den blonde angriber ud, at han kan score 25 mål i Superligaen i år.

Senere på aftenen havde Dalgaard flere kække bemærkninger. På twitter var han propfyldt med selvtillid:

- Too Easy, skrev Dalgaard på twitter med henvisning sine tre mål mod Sønderjyske. 

Men selvom han dermed sender noget af en stikpille i retning af Sønderjylland, trækker Sønderjyskes Tommy Bechmann på skuldrene over Dalgaards udmelding. Han hæfter sig kun ved, at han aldrig selv kunne drømme om at hovere sådan på twitter:

- Man kan godt lave jokes på twitter, men jeg kunne ikke drømme om at kritisere eller hovere. Det tweet må stå for hans egen regning, siger han og fortsætter:

- Men det gør da lidt ondt at læse, når man er det andet hold. Men så er det bare op til os næste gang at bevise, at det ikke er så let, som han påstår, siger Bechmann, der dog er sikker på, at Dalgaard skrev beskeden med et glimt i øjet.

Før Dalgaard kammer helt over, bør han nok også have 2007 i baghovedet. Her startede han også som lyn og torden i Superligaen og bankede syv mål ind i fire kampe for Randers. Siden måtte han forlade banen i 11 kampe i træk uden at have scoret.

Dalgaard beviste i sidste sæson, at han kan præstere over en hel sæson. 27 mål scorede han i 1. division, da Viborg tog førstepladsen på grund af en bedre målscorer end FC Vestsjælland. FC Vestsjællands træner, Ove Pedersen, oplevede derfor Dalgaards skarphed på tætteste hold sæsonen igennem - og han er imponeret over, hvad han så og har set i denne sæson indtil videre:

- Alle kan se, at Dalgaard scorer søndag efter søndag lige meget hvilket niveau, han spiller på. Så han har bestemt noget at have de kække udmeldinger i. Så ved jeg godt, at han får en over snuden, hvis han løber ind i en scoringskrise. Men det må han jo tage med, siger Ove Pedersen og peger på, at Dalgaards frækhed også er hans styrke inde på banen:

- Det er dejligt at se en spiller, der ikke er bange for at lægge pres på sig selv. Jeg har selv trænet angribere med den personlighed, og det er tit den kant, der gør, at de scorer mål. De er frække i deres udtalelser og måde at være på - og det smitter af på banen.

- Jeg ville ønske, der var nogle flere af hans typer i fodbolddanmark -  men det er desværre en uddøende race. Spillerne er blevet så ensrettede.

Thomas Dalgaard skal næste gang på banen, når Viborg på fredag gæster Brøndby.

 

Dagens Gossip