Selvsikker Duncan: Vi er for gode til at rykke ned

FC Midtjylland slog Sønderjyske med 2-0 i Haderslev. Dermed har midtjyderne fire point ned til klyngen på fire hold, der alle lever livet foruroligende tæt på nedrykningsstregen.

Angriberen Morten 'Duncan' Rasmussen spillede hele kampen for FCM. Trods en placering blot fire point fra dødemandsstregen, mener han ikke, at klubben har været i reel fare for nedrykning.

- Som jeg sagde allerede før forårssæsonen begyndte, så er jeg sikker på, at vi er for gode til at rykke ned, sagde han til TV3 Sport efter kampen.

Cheftræner Glen Riddersholm er af en lidt anden mening. Ifølge ham er faren aldeles reel, selv om man med dagens sejr og tre point krabber væk fra farezonen.

- Der er ingen tvivl om, at der har været og stadig er en vis nervøsitet. Vi er ikke nervevrag til hverdag, men vi er under pres. I dag sender vi et godt signal. Vi er stærke, og vi har gode spillere, lyder det fra Riddersholm til TV3 Sport.

Jonas Lössl i målet stod en god kamp, hvor han afværgede flere nærgående forsøg fra blandt andre gæsternes Lasse Vibe og Tommy Bechmann.

- Det var bare fantastisk. Det var stjernevigtigt at vinde denne her kamp. Vi står pisse godt på banen i dag, arbejder sammen som en enhed, og det er virkelig godt, sagde Lössl til TV3 Sport.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip