Sensation: Håndboldpigerne bankede franskmænd

Der var drama til sidste sekund, da håndboldpigerne fra Danmark mødte Frankrig i den anden EM-kamp i Serbien her til aften.

I forhold til kampen mod Sverige tirsdag, så viste pigerne fra Danmark i aften, hvordan man spiller håndbold. Efter en kritisk start, hvor Danmark kom bagud med 0-3, så kom Danmark hurtigt tilbage i kampen og førte også i store dele af kampen.

Og da målmand Sandra Toft blev skiftet ud med Cecilie Greve i anden halvleg, så blev der for alvor lukket af i det danske mål. Greve tog både straffekast og skud fra de ellers målfarlige franskmænd.

Danmark fik flere mystiske kendelser imod sig i løbet af kampen. Og det kunne i de sidste sekunder have kostet sejren, men Frankrig brændte skud på stolpen i de sidste sekunder og så var sensationen en realitet - Danmark vandt 28-27.

Det betyder at der nu er spænding i Danmarks pulje. Sverige fører gruppen med fire point, mens Danmark og Frankrig har to point. Makedonien, som Danmark skal møde i den sidste kamp i grundspillet, har endnu ikke fået point.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip