Sensation: Håndboldpigerne bankede franskmænd

Der var drama til sidste sekund, da håndboldpigerne fra Danmark mødte Frankrig i den anden EM-kamp i Serbien her til aften.

I forhold til kampen mod Sverige tirsdag, så viste pigerne fra Danmark i aften, hvordan man spiller håndbold. Efter en kritisk start, hvor Danmark kom bagud med 0-3, så kom Danmark hurtigt tilbage i kampen og førte også i store dele af kampen.

Og da målmand Sandra Toft blev skiftet ud med Cecilie Greve i anden halvleg, så blev der for alvor lukket af i det danske mål. Greve tog både straffekast og skud fra de ellers målfarlige franskmænd.

Danmark fik flere mystiske kendelser imod sig i løbet af kampen. Og det kunne i de sidste sekunder have kostet sejren, men Frankrig brændte skud på stolpen i de sidste sekunder og så var sensationen en realitet - Danmark vandt 28-27.

Det betyder at der nu er spænding i Danmarks pulje. Sverige fører gruppen med fire point, mens Danmark og Frankrig har to point. Makedonien, som Danmark skal møde i den sidste kamp i grundspillet, har endnu ikke fået point.

 

Dagens Gossip