Serbiske cykeltyve udleveret fra Tyskland og fængslet

Tre serbere er mandag blevet udleveret til Danmark og fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de alle blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

24. september blev de tre anholdt på havnen i Rostock, efter at tysk politi i deres Ford Transit fandt flere cykler, der viste sig at være stjålet i Danmark.

De tre serbere er blot de første af en stribe udenlandske tyve, som i denne uge bliver sendt til Danmark fra Tyskland.

Tirsdag bliver to polske mænd udleveret. De blev den 16. september stoppet af tysk politi på Autobahn 24 med masser af værktøj samt en havetraktor, som har vist sig at være stjålet i Løgumkloster samme nat. Der var værdier for mindst 70.000 kroner.

Onsdag returnerer tysk politi en litauisk mand. Han blev den 19. september stoppet på den tyske autobahn med adskillige cykler, der er meldt stjålet i Aalborg-området samt i Aarhus og København. Manden har i forvejen indrejseforbud i Danmark.

Fredag ankommer endnu to polakker til Danmark. De blev den 12. oktober stoppet i en polsk trækker, der havde en ny dansk køletrailer med.

Det viste sig, at traileren var stjålet fra Dofovej i Vejle med chokolade til en værdi af 500.000 kroner om bord. Selve traileren har desuden en værdi af omkring 700.000 kroner.

 

Dagens Gossip